Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Sasha Lopez & Ale Blake feat Broono, live in Pasha, Spania

Tiesto, David Guetta sau Axwell sunt numele reprezentative pentru clubul Pasha, unul dintre cele mai tari cluburi din Spania si chiar din lume, iar in data de 4 august, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono sunt invitatii speciali.
Recunoscut mondial pentru calitatea artistilor invitati, spectacolele grandioase si organizarea impecabila, clubul Pasha – La Pineda din Spania ii va avea pe Sasha Lopez feat. Ale Blake & Boono cap de afis in data de 4 august. Urmatoarea seara, Tiesto este invitatul special, iar acesta va mixa in cadrul Club Life – o serie de petreceri pe care o organizeaza constant in aceasta superba locatie.
Sasha Lopez & Ale Blake feat. Broono au reusit sa cucereasca scena internationala prin intermediul single-urilor lansate sub Cat Music – “All My People”, “Weekend” si noua “Everybody Feels Alright”, care in doar 48 de ore a reusit sa stranga peste 1 milion de vizualizari online.
Evenimentul de sambata plaseaza proiectul lui Sasha Lopez pe harta celor mai importanti artisti ai anului 2012 si vine ca o dovada concreta a super show-urilor pe care acestia le sustin in toata lumea.
Dupa evenimentul de la Pasha urmeaza o noua serie de concerte in Croatia, Palma de Mallorca, Italia, Cipru, Elvetia, Liban sau Slovenia.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music