Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Sasha Lopez a avut parte de o experienta senzationala in Sri Lanka

Saptamana trecuta Sasha Lopez a trait momente extraordinare in Sri Lanka. Aflat acolo, impreuna cu Broono si Ale Blake, pentru o serie de concerte, artistul a descoperit pana unde a ajuns muzica lui, cat de apreciata este si cat de multi fani are indepartata tara asiatica.

Sasha Lopez si echipa Cat Music Concerte au avut parte de o primire fastuoasa. Au fost luati de la aeroport cu limuzina, iar pentru evita posibilele neplaceri, organizatorii le-au pus la dispozitie paza personala. Au fost cazati la cel mai luxos hotel din capitala Colombo, membru a unui lant hotelier international. Aici au fost intampinati in mod traditional cu ghirlande de flori in semn de bun-venit si au avut parte de o cina festiva oferita special in cinstea sosirii lor acolo.
Intre concerte, interviuri, intalniri cu fanii Sasha Lopez, Broono si Ale Blake au avut timp sa viziteze orasul, Muzeul National din Colombo, impresionantele temple hinduse, au facut poze cu elefantii, animalele sacre ale hindusilor si s-au plimbat pe plaja cu nisip auriu a Oceanului Indian.

Experienta unica traita de catre artist a atins punctul culminat in seara concertului de pe stadionul national, unde 45.000 de oameni au cantat, au sarit si au dansat pe ritmurile pieselor Sasha Lopez. In semn de multumire, artistul a hotarat sa le ofere in premiera internationala celor prezenti la concert, cel mai nou single a lui, “Weekend”. Asadar nou piesa Sasha Lopez feat. Broono & Ale Bleake a rasunat pentru prima data in Sri Lanka.

Artistul si echipa sa au avut parte de o invitatie speciala, venita chiar din partea presedintelui statului, care le-a pus la dispozitie avionul sau personal si i-a invitat la cina la resedinta lui.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music