Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Robert Turcescu isi serbeaza ziua de nastere la Hard Rock Cafe in concert cu Casa Presei Joi, 3 mai, ora 21:00

Joi, 3 mai 2012 va fi o zi cu adevarat speciala pentru Robert Turcescu. Acesta isi va serba ziua de nastere in cel mai placut mod posibil, alaturi de prieteni, cat si de membrii trupei Casa Presei, printr-un concert de senzatie. Evenimentul va incepe de la ora 21:00, iar in deschidere va canta trupa !NTERZIS.

Cu ocazia acestui show, trupa va prezenta si noile piese produse, cantate in premiera. Astfel, toti iubitorii de muzica live sunt asteptati pentru a petrece alaturi de Robert Turcescu o seara plina de surprize si muzica buna.

“Intotdeauna mi-am dorit sa-mi serbez ziua de nastere in mijlocul prietenilor, prin urmare sunt nerabdator sa aiba loc acest concert”, declara Turcescu.

Trupa “Casa Presei” a fost infiintata la inceputul anului 2010 si este formata din Robert Turcescu, voce, chitara; Gabriel Basarabescu, clape, voce; George Vila, chitara, voce; Radu Cartianu, bass: Alina Crisan, saxofon, percutie, voce; Dan Teodorescu, tobe. In urma cu doua luni a fost lansat si primul single al proiectului, intitulat “Ce-mi pasa mie”.

“Casa Presei” a luat nastere din dorinta de a aduna oameni pasionati de muzica, dar care practica o alta profesie: aceea de jurnalist. Trupa interpreteaza exclusiv productii proprii, piese compuse chiar de acestia, fara sa apeleze la coveruri.
Biletele pentru acest eveniment costa 30 lei in avans si 40 lei la intrare in seara evenimentului.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music