Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Liviu Hodor si Tara au pierdut avionul la intoarcerea din cel mai recent concert sustinut Albania

Fanii albanezi, atat de pasionati de muzica dance venita din Romania, au avut ocazia sa-i vada live intr-un concert pe Liviu Hodor si Tara. Cei doi au sustinut un super-show in Saint Tropez Beach Bar din Vlore-Albania.

A doua zi dupa concert, cand echipa parasea hotelul pentru a se imbarca in avionul de intoarcere in tara, Liviu si Tara au fost intampinati de catre un grup fani ce fusesera prezenti la concertul lor. Pasionati de muzica celor doi, acestia i-au asaltat cu intrebarile si complimentele, iar Liviu si Tara au stat de vorba cu toti cei prezenti, au dat autografe si au facut poze timp de aproape doua ore. Imediat dupa ce intalnirea a luat sfarsit, Liviu si Tara au plecat catre aeroport si au ajuns la cateva minute dupa ce avionul decolase.

Proiectul Liviu Hodor & Tara a debutat in forta in 2009. Primul lor single, Happy for you a luat cu asalt playlisturile posturilor de radio, s-a facut auzita in toate cluburile din Romania iar la nivel international piesa a fost licentiata in marea parte a Europei.

In prezent, Liviu Hodor si Tara au lansat cel de-al doilea single Dream With You. Acordeonul, ritmul clubbing, vocea inconfundabila a Tarei sunt doar cateva dintre ingredientele care au facut, intr-un timp scurt, din Dream with you un nou succes
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music