Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Liviu Hodor lanseaza “Sweet Love”

Asteptarea a luat sfarsit! Liviu Hodor lanseaza single-ul “Sweet Love”. Piesa este un featuring cu Mona ( EX. Wassabi) si a fost compusa in colaborare cu John Puzzle.

“Am ales sa colaborez pentru acest single cu Mona pentru ca se potriveste cel mai bine cu starea si beat-ul piesei. Este o voce foarte buna ce a fost prea putin valorificata pana acum. Sunt sigur ca o sa va placa”, declara Liviu Hodor.

Acordeonul, sound-ul catchy, de club si vocea fresh si senzuala a Monei sunt ingredientele piesei cu care Liviu Hodor ataca vara si sunt, deasemena, atuurile care fac din “Sweet Love” candidata perfecta la titlul de hit-ul sezonului estival 2011.

In paralel cu lansarea noului single “Sweet Love”, Liviu Hodor se pregateste pentru mega-petrecerea verii – Liberty Parade, unde acesta va mixa pe 30 iulie.

“Sweet Love” este al treilea single lansat de Liviu Hodor, dupa “Happy for you” si “Dream with you”, piese care au luat cu asalt playlisturile posturilor radio si cluburilor de la noi, dar si din afara. Datorita numarului de difuzari“Happy for you” a devenit cea mai longeviva piesa in Romanian Top 100 Airplay si a fost licentiata in toata lumea, la cele mai importante case de discuri.

Puteti asculta “Sweet Love” – Liviu Hodor feat. Mona
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music