Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Elena Gheorghe pe aceeasi scena cu Xzibit

Este din ce in ce mai clar ca 2011 este anul realizarilor pentru frumoasa Elena Gheorghe. Artista se bucura numai de impliniri in viata personana iar cariera ei muzicala este intr-o continua ascensiune.
“Disco Romancing” si “Midnight Sun” sunt piesele cu care Elena a cucerit practic intreaga lume. Rand pe rand cele doua single-uri au ajuns hituri in tarile unde au fost licentiate prin intermediul Cat Music.
In urma acestui succes si invitatiile de a canta in respectivele tari vin din ce in ce mai des. Chiar sambata aceasta Elena va fi in Germania pentru doua concerte ocazie cu care artista va bifa o premiera personala: va canta pe aceeasi scena cu nimeni altul decat artistul international Xzibit.
“Nu pot spune ca ascult muzica lui Xzibit insa il apreciez pentru succes si imi place personalitatea lui.Mă flateaza ca vom cânta pe aceeași scena.“ declara Elena.
Dupa show-rile din Germania, artista se reintoarce in Spania, unde are programat incepand cu 7 octombrie un turneu de o saptamana. Aici Elena este foarte indragita si asteptata de fani. Piesele ei au ajuns no.1 la cel mai ascultat post de radio dance spaniol, Maxima Fm si au ramas in top saptamani la rand. Acum “Midnight Sun” se afla pe locul 2, dupa ce saptamana trecuta a ocupat prima pozitie in clasamentul muzical, piesa Elenei fiind prezenta in top de nu mai putin de 16 saptamani.
Puteti urmari videoclipul “Midnight Sun”- Elena pe: http://www.youtube.com/watch?v=Z7O9MZbQEM8
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music