Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Dalma va aduce un tribut lui Whitney Houston

Miercuri, 29 februarie, Tribute Club
Acces: 30 lei

Dalma va aduce un tribut superdivei Whitney Houston saptamana viitoare, miercuri, 29 februarie 2012, in cel mai potrivit loc pentru un astfel de concert: Tribute.

O mare iubitoare a muzicii semnate Whitney Houston, Dalma se bucura ca poate sustine un astfel de concert – tribut, pentru a putea aduce, din nou, in centrul atentiei, repertoriul impresionant al artistei care a plecat recent dintre noi. „Pentru mine, Whitney traieste in continuare prin muzica ei si tot ce imi doresc este sa va transmit si voua acest lucru!”, declara Dalma.

In ziua concertului, Dalma va interpreta live o piesa din catalogul Whitney Houston, LIVE la Radio Zu, in cadrul emisiunii Morning Zu, cu Morar si Buzdugan, pentru a oferi un preview a ceea ce se va intampla seara in Tribute.

In cadrul concertului, artista va fi acompaniata de Marius Pop (chitara), Ovidiu „Cico”Cristian (tobe), Szabolcs Gyergyay (bas), Tihamer Ferenczi (keyboards), Claudiu Buna (percutie/congas) si Andreea Moldovan & Iulia Dumitrache ca si backing vocals.

Printre invitatii speciali se vor numara Prof. Florin Balan, care va interpreta la pian, si Aron Eltes la saxofon.

Dalma este o artista atipica prin modul in care si-a croit drumul in muzica, diferit de standardele cunoscute. Frumoasa, talentata si ambitioasa, Dalma este o artista completa, dornica sa isi demonstreze valoarea. A fost remarcata de echipa Divertis si a fost invitata sa faca parte din show-ul acestora, cu care a colaborat timp de 4 ani.

In 2009, aceasta s-a inscris la competitia Eurovizion, cu piesa , “Love Was Never Her Friend”, semnata Marius Moga, unde a facut o impresie foarte buna atat publicului, cat si juriului.

Flexibilitatea in genurile abordate de Dalma (pop, jazz, gospel), timbrul vocal aparte si atitudinea optimista fac ca Dalma sa fie in orice conjunctura o aparitie de neuitat.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music