Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Andreea Banica lanseaza videoclipul “Sexy”


Daca vara trecuta am calatorit alaturi de ea pe meleagurile arzatoare ale Braziliei, acum, Andreea Banica ne invita sa petrecem, alaturi de ea, o noapte pe care nu o vom putea uita niciodata, intr-un club in care totul este posibil daca stii parola de acces: “Sexy”!
Tinutele provocatoare, coregrafiile originale, pline de senzualitate, intr-o atmosfera de petrecere totala a carei gazda nu poate fi decat frumoasa Andreea Banica sunt ingredientele celui mai recent videoclip al artistei: Sexy.

“Intotdeauna am vrut ca prin videoclipurile mele sa transmit tot ceea ce simt legat de piesa pe care o interpretez. Fiecare cantec induce o stare anume, e ca un rol care trebuie transmis spectatorului asa cum il simt. Nici “Sexy” nu face exceptie. Sexy este viziunea mea asupra unei petreceri in care inhibitiile nu isi au rostul si tot ceea ce trebuie sa faci este sa te distrezi”, spune Andreea Banica

Regizat de catre Spike, filmarile noului material al artistei au durat peste 24 de ore, iar rezultatul este pe masura asteptarilor.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music