Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Adrian Eftimie a filmat videoclipul single-ului “Lonely” alaturi de Gina Pistol

Una dintre cele mai tari piese ale verii va beneficia in curand si de un videoclip cu adevarat incendiar, cu atat mai mult cu cat personajul feminin este nimeni alta decat Gina Pistol.

Filmarile celui mai recent material Adrian Eftimie s-au desfasurat in Vama Veche, Olimp, Budha Longe Mamaia si au durat trei zile. Regia videoclipului este semnata Serban Ionescu si Dragos Buliga, iar rezultatul va fi cu siguranta cel asteptat.
“Din tot ceea ce am vazut ca s-a filmat, clipul va iesi exact cum vroiam, chiar daca nu am mai reusit sa filmam in strainatate, asa cum ne propusesem. Vara, soare, mare, Gina Pistol, la care se adauga Serban si Dragos, deci este absolut imposibil ca lucrurile sa nu iasa asa cum ne-am dorit inca de la inceput. Nu este vorba de un scenariu complicat, ci de un sincron intre ceea ce transmite piesa si ceea ce transmite clipul. O sa vedeti, sunt sigur ca va va placea.”, spune Adrian Eftimie.
Programele celor doi protagonisti ai clipului, Adrian Eftimie si Gina Pistol, sunt foarte incarcate, acesta fiind si motivul pentru care ideea initiala de a filma acest videoclip in strainatate a fost abandonata. Agenda “Celui mai bun DJ din 2008″ cuprinde importante evenimente pe litoral, in tara si in Bulgaria, Adrian nelipsind nici de la editia din acest an a Liberty Parade.
Pana la aparitia vidoclipului puteti asculta “Lonely” – Adrian Eftimie:
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music