Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Sunrise INC. » Galerie foto » Stiri » Video concerte » Videoclipuri »Sunrise Inc, infiintata la inceputul anului 2009, este o trupa care are in fata o cariera promitatoare, reusitele lor de pana acum propulsand din ce in ce mai sus proiectul. Piese precum “Forever in my soul” si “One In A Million” au fost doua dintre cele mai ascultate melodii în tari ca Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Grecia, Ucraina, Albania.

Primul single Sunrise Inc, “Forever In My Soul“, se afla pe compilatia NIGHTLIFE AWARDS 09 Highlights – THE MEGAMIX, compilatia oficiala a premiilor Nightlife Awards din Olanda, implicata in proiectul lui Dj Tiesto DANCE 4 LIFE. In timp ce “Forever In My Soul” a fost licentiata de catre Cat Music in peste 10 tari din Europa si se afla pe numeroase compilatii dance, stationand in TOP 100 din Olanda timp de peste 9 saptamani, “One in a million” s-a mentinut pe podiumul celor mai difuzate melodii din Grecia si Cipru toata vara anului 2009.

A urmat “Lick Shot“, care a incendiat vara anului 2010 cu un sound fresh si un vibe pozitiv. A fost una dintre cele mai difuzate piese radio si TV si a fost semnata de catre Cat Music in peste 30 de tari din intreaga lume, cu cele mai importante label-uri: SUA & America Centrala, Marea Britanie, Germania, Franta, Olanda, Grecia, Cipru, Portugalia, Spania, Africa de Sud, Turcia, Belgia, Luxemburg, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Austria, Irlanda, Ucraina, Polonia, Bulgaria, Rusia & CSI, Israel etc.

Sunrise Inc sunt cunoscuti atat in Romania, cat si in Europa, sic a buni producatori muzicali. In Romania au colaborat cu multi dintre artistii aflati in topurile muzicale, iar pe plan international, cea mai recenta colaborare este cea cu Lexter pentru single-ul, “Viirtual lies” si pentru featuring-ul – “Insatiable love“, dar si cu artisti din Rusia, Albania, Grecia.

O alta productie Sunrise Inc care a captat atentia multor ascultatori este hitul Lauryn – “Gypsy Queen“.

Cel mai nou single Sunrise Inc,, “Still The Same“, in colaborere cu Liviu Hodor, este o piesa diferita, dreamy, care urmeaza acelasi sound de club, combinat cu mici note de melancolie.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music