Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Stereosonic » Galerie foto » Stiri » Video concerte » Videoclipuri »


Almud

Si-a facut aparitia pe scena clubbingului romanesc in 2003, iar in 2005 a fost desemnat rezident Ministry of Sound Romania, unde a reusit mai bine de doi ani sa fie amprenta party-urilor cu acelasi nume si sa scoata pe piata patru compilatii MoS.

Stilul pe care-l abordeaza in club poate fi catalogat drept techno-house, insa niciodata nu s-a considerat un DJ limitat pe un singur gen musical.

In tot acest timp, in afara de “cariera” de DJ, a ales sa lucreze cu cativa artisti romani, reusind astfel sa se impuna pe piata romaneasca si ca producator muzical. A colaborat de-a lungul timpului cu trupe ca Akcent, Crush si Alexandra Ungureanu sau Impact.

Konstantin

Mai bine de 10 ani a fost implicat in diverse proiecte muzicale, proiecte pentru care era atat producator cat si interpret. Totusi, de cativa ani, s-a dedicat proiectului Crush si Alexandra Ungureanu, care a reusit sa se impuna pe scena dance din Romania.

In paralel, si-a inceput cariera de DJ, sub numele de Konstantin, mixand pe aceeasi scena cu DJ renumiti ca – Sven Vath, James Zabiela, Audiofly, John Digweed, James Lavelle, Marco Carola – experienta ce l-a facut sa realizeze ce isi doreste si ce ii place cu adevarat.

Proiectul Stereosonic a luat nastere in 2009, cand cei doi buni prieteni, Almud si Konstantin, au decis ca este momentul sa aduca un sound nou pe piata muzicala romaneasca. Si, asa a iesit “Please Stop Me“.
N-a durat mult si, din difuzoarele boxelor, a iesit ceva si mai tare: We Rollin’ – prima piesa cu influente balkanice din portofoliul muzical romanesc.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music