Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

ROA » Galerie foto » Stiri » Video concerte » Videoclipuri »Rise Of Artificial” e un nume la care Cezar Stanciulescu (Junkyard) si Bogdan Popoiag (UNU`) s-au oprit pentru că marchează pentru ei „momentul 2011 bazat pe electronica, inteligenta artificiala, bazat pe E-uri, tot feluri de substante, plus ipocrizie”.
Premiera lor in FM s-a manifestat in dimineata de 10 noiembrie, avand ca esenta lansarea primului single intitulat “Ne Place”.
Cei doi nu sunt la prima colaborare. În anul 2002 Junkyard a colabortat cu Unu’ pentru piesa “Slagar dupa lagar”.
In prezent cei doi producatori lucreaza la un repertoriu de aproximativ 15 piese ce vor fi incluse pe viitorul material audio. In aceeasi discografie vor intra si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” ( Discobar, Ganduri Curate, Police Line etc. ) , toate acestea fiind reinterpretate intr-o maniera ROA.
Compozitiile sunt comune si separate, in functie de inspiratie. Bogdan, in prezent, semneaza regia videoclipului “Ne place” si va aduce un aport pe partea de visuals, iar Cezar nu va ezita nici de aceasta data sa nu ne incante cu binecunoscutele lui parti vocale.
„Piesa Ne place a pornit de la un concept al lui Bogdan, de la un scenariu, de la un clip şi de acolo a continuat… Eu sunt responsabil de versuri şi cred că am fost un responsabil bun. (…) A ieşit pur şi simplu”, a mărturisit Cezar. Inspirate de întâmplările din copilărie – monezile care se expandau pe linia de tramvai, fumigenele confecţionate din plasticul de pe acordeoane învelit în staniol, pungile de plastic umplute cu apă şi aruncate în stradă – versurile piesei NE PLACE au ajuns rapid cunoscute de public.
„Ne-am gândit că piesa va ajunge plăcută, nu ne-am aşteptat într-un timp atât de scurt, dar e mişto!”, au spus membrii trupei.
Filmarile pentru videoclipul piesei au durat doua luni de zile si desigur baieti au avut parte de intamplari demne de povestit. “Chiar dacă nu făcea parte din scenariu, am spart o chitară şi lumea e supărată, dar oricum era una distrusă. E un fetiş din copilărie. Am crescut cu muzica rock a anilor ‘70 – ‘80 – ‘90 şi probabil ne-au marcat acele momente cand artişti celebrii ca Jimi Hendrix sau Pete Townshend (The Who ) isi “sacrificau eroic” instrumentele”, a declarat Bogdan, sfătuind în acelaşi timp tinerii să nu facă asta acasa.
Din 2011 trupa isi doreste sa se extinda cu inca doi membri ce vor raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara si sinteza tobelor live. Vocea, sintetizatoarele, tobele acustice si chitara electrica ne vor incanta in concertele 100% LIVE ce vor urma. Pana la viitoarele modificari proiectul R.O.A. va functiona si in formula de doi, insa doar sub forma de DJ GIGS.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music