Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Mandinga » Galerie foto » Stiri » Video concerte » Videoclipuri »


Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără frontiere, capabil să electrizeze cele mai exigente audienţe.

Câştigători ai premiului “Cel mai bun Live” la Romanian Music Awards 2009, Mandinga are o medie de 300 de spectacole live pe an şi nenumărate apariţii TV si in presa.

Trupa a primit confirmare internaţională, împărţind scena cu cele mai importante nume din muzica latino: Buena Vista Social Club, Manolito Simonet y su Trabucco, Arturo Sandoval, Bamboleo, Rafaga, lounge Havana, Billy Cobham, Luis Conte.

Piesa “Goochi”, realizată în colaborare cu Luis Vasquez (SUA), a cucerit topuri internaţionale din Spania, Elveţia, Peru, Bulgaria, SUA şi România.

Pe parcursul celor opt ani de existenţă, Mandinga şi-a menţinut poziţia de necombătut ca cea mai buna trupa latino din România.

În luna martie, Mandinga a câştigat Selecţia Naţională Eurovision 2012 cu piesa “Zahleilah” şi a devenit reprezentantul României la concursul internaţional de muzică, de la Baku, în Azerbaidjan.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music