Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Impact » Galerie foto » Stiri » Video concerte » Videoclipuri »


Trupa Impact, si-a inceput activitatea in 1999 si a cucerit piata muzicala din Romania cu hituri ca “Să-pun”, “Clipe”, “Babe” sau “Love Or I Die” single-uri care au devenit rapid numarul unu in topurile de specialitate si in preferintele publicului. Dupa 7 albume lansate, trupa intra intr-o mica vacanta, iar pe 10 august 2009, la exact 10 ani de la formarea trupei, IMPACT revine intr-o noua formula – Cristina si Mayer si cu un sound diferit de hiturile cu care ne-a obisnuit.

Venirea lui Mayer in Impact a adus un refresh binevenit, a adus o schimbare de sound, un concept nou, mai dinamic, mai fastuos, mai exploziv.

Vechiul Impact versus noul Impact nu inseamna o competitie, ci o evolutie, asa cum e firesc in natura. Dupa cum in istorie “A murit regele, traiasca regele!” semnifica o continuitate, noul Impact isi doreste sa continue povestea, aducand insa o noua abordare”, declara Cristina.
Mayer este noul meu coleg, dar mi-e ciudat sa-l numesc doar “coleg”, cand el este prietenul meu cel mai bun de atatia ani. Este cel putin misterioasa calea divina care l-a adus in aceasta postura. Nu cu mult timp in urma, el era tot alaturi de Impact, dar intr-o alta forma. Tour manager, tehnic de scena, apoi prieten, confident, sprijin la nevoie si in cele din urma membru Impact. O evolutie deloc surprinzatoare a unui om foarte implicat, talentat si onest”, continua Cristina.

In 2010, apare primul material semnat Impact in noua sa componenta – “Blame It On The Sun”, in colaborare cu Moving Elements, doi talentati DJ. Singleul, o piesa fresh, plina de voie buna, cu influente raggae, dancefloor si tech, a cucerti rapid topurile de specialitate si publicul. Dupa succesul inregistrat cu single-ul “Blame It On The Sun“, Impact si Moving Elements lanseaza versiune karaoke a hitului si un pachet de remixuri realizate de catre cei mai cunoscuti DJ ai momentului.

In vara anului 2010, Impact aduce o face o noua surpriza fanilor sai si lanseaza campania “6in3”, campanie in cadrul carei au fost lansate 6 piese, pe parcursul a 3 luni. Prima piesa lansata in cadrul “6in3” este chiar “Today”, cel mai recent single Impact vs Moving Elements.
TODAY este o piesa mai lenta fata de single-ul anterior, dar care are un puternic mesaj pozitiv. Este o piesa in care noi credem foarte mult tocmai datorita mesajului ei; TODAY binedispune cu siguranta o paleta foarte variata de public” – spun Moving Elements.

Dupa ce au cucerit publicul cu noul lor single, Cristina si Mayer, adica Impact, lanseaza videoclipul piesei Today.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music