Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Free Deejays » Galerie foto » Stiri » Video concerte » Videoclipuri »


Marian-Bogdan Tascau si Rares Varniote sunt Free Deejays, unul dintre cele mai fresh proiecte de pe piata muzicala romaneasca.

Bogdan are o experienta de 15 ani ca si artist, compozitor si poducator muzical, a produs muzica pentru: Andra, Nico, Alb Negru, Temisan, si multi altii.
Compozitor si Interpret al melodiei “Liubi Liubi I love youTodomondo, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2007 Helsinki.

Rares canta de la 10 ani, a castigat locul 2 la Campionatul National de Karaoke 2010. Si atunci cand sunt impreuna pe scena, vibratia muzicii lor transforma oamenii.

Proiectul Free Deejays s-a nascut la o petrecere unde eram invitat eu si Rares, unde am cantat impreuna 6 ore, in continuu. Din vorba in vorba am vazut ca ne dorim cam aceleasi lucruri, avem aceleasi idei despre muzica, asa ca, de a doua zi ne-am pus pe treaba si in scurt timp a aparut si prima noastra piesa, <> ”, povesteste Marian-Bogdan Tascau. Primul single al Free Deejays este o piesa plina de viata, cu un mesaj pozitiv, care te indeamna la un perpetuum party. Si pentru ca “You Know” imbina sound-ul dance cu cel al muzicii reggae, Bogdan si Rares s-au gandit, ca cel mai bine ar fi ca partile “jamaicane” sa fie intrepretate chiar de un reggae-man autentic – Buppy.

Free Deejays a participat la cele mai importante emisiuni Tv. Pana in prezent au produs urmatoarele melodii: “You Know” featuring Buppy Brown si cu un videoclip in regia lui Dan Petcan. “Kiss from Paris” care este licentiata in Italia si Malta. Alte melodii: “Senorita” remix 2011, “The Rose“, “Vuvuzela Song“.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music