Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Emrah Is feat Aimi » Galerie foto » Stiri » Video concerte » Videoclipuri »


Emrah Is, cel mai cunoscut DJ de origine turca, a ales sa colaboreze cu frumoasa romanca Aimi si au lansat impreuna single-ul “Deep Inside”. Piesa produsa de Gino Manzotti – un mix dance cu influente trance, are un sound aparte si toate atuurile de a deveni hit atat in Romania cat si in afara granitelor.
Emrah Is si Aimi nu se afla la prima colaborare dat fiind faptul ca acestia au mai lansat in noiembrie 2010 single-ul intitulat“I Love Istambul”, care s-a bucurat de un succes rasunator in tara natala a DJ-ului, Turcia.
Prin stilul sau unic de a mixa, Emrah Is a reusit sa cucereasca publicul din intreaga lume. Pe langa faptul ca este cel mai renumit DJ din Turcia, din palmaresul sau fac parte opening act-urile pentru concertele unor DJ renumiti precum Bob Sinclar, Yves Larock, Martin Solveig, David Guetta si Tiesto.
Aimi a aparut in industria muzicala romaneasca in 2010. Artista a lansat mai multe single-uri in varianta solo dar a bifat si colaborari cu nume cunoscute, printre care LLP, Sak Noel si este deja la al doilea feat-uring cu Emrah Is.
Emrah Is si Aimi au sustinut impreuna concerte in Turcia, Austria si Cipru, iar in luna noiembrie incep un turneu de promovare a piesei “Deep Inside” in opt dintre cele mai importante orase din Turcia!
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music