Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Andreea Balan » Galerie foto » Stiri » Video concerte » Videoclipuri »


Andreea Balan a urcat pe scena la varsta de 10 ani, indrumata de tatal sau. A cunoscut succesul la 12 ani cand a inceput sa cante in trupa Andre alaturi de o alta fata, tot cu numele Andreea. Proiectul a durat 4 ani in care au lansat 7 albume, 11 videoclipuri si 15 singleuri, toate acestea fiind megahituri.

In 2001, Andre au fost numite Reginele Muzicii Dance din Romania. Au primit 5 discuri de Platina si unul de Aur pentru vanzari de peste 1,5 milioane de albume. Trupa Andre este singura din tara noastra care a primit aceste discuri si care a atins aceasta cifra de vanzari – este un record pe care nu l-a depasit nimeni pana acum. Inca un record stabilit de ele este acela al numarului de concerte – peste 5000 in 4 ani. Cariera solo a Andreei a inceput in 2002 iar de atunci, artista a lansat 5 albume si 16 videoclipuri.

Andreea Balan este un artist cameleonic reusind ca in decursul a celor 8 ani sa abordeze mai multe stiluri muzicale. A reusit sa se mentina in artistii de top desi piata muzicala din Romania a fost in continua schimbare.

In ultimii patru ani, Andreea s-a remarcat ca o buna dansatoare. A participat la emisiunea Dansez pentru tine castigand locul 1. Impreuna cu partenerul sau de scena, Petrisor Ruge, a luat locul 2 in Mexic la Camionatul Mondial de Dans unde a reprezentat Romania cu succes. De atunci, cariera si viata sa au luat o intorsatura uriasa: Andreea si-a descoperit acest talent si a inceput sa lucreze, devenind cantareata-dansatoare si artista cu cel mai bun show din Romania.

Fiecare show al Andreei Balan este o explozie de hituri si ritmuri, e un adevarat musical care imbina cu succes muzica, dansul, costumele, accesoriile si decorul special. Dancing Show este conceput ca un spectacol de revista in care se canta cele mai tari hituri ale artistei si se prezinta diferite stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country – diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.

Cred ca publicul merita mai mult decat niste piese. Atunci cand urc pe scena vreau sa prezint lumea mea, o lume fascinanta: un show complet cu multe dansuri, costume, decoruri si momente speciale in care fanii interactioneaza cu mine si cu colegii mei. Dancing Show este un un concept cu multa diversitate, culoare si pasiune. In ultimele luni m-am dedicat acestui proiect si ma bucur ca pot sa aduc dansuri precum country sau flamenco pe scenele romanesti.
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music