Contact Booking: madalina.nicolai@catmusic.ro (004) 0726 126 469

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

Alb Negru » Galerie foto » Stiri » Video concerte » Videoclipuri »


Trupa Alb Negru este formata din Andrei si Kamara, doi tineri care se diferentiaza in primul rand prin culoarea pielii.

Ceea ce este usor de remarcat, in afara imaginii alb-negru, este faptul ca versurile pieselor sunt cantata in limba romana si franceza, suprapuse ingenious peste ritmuri dance alerte dar si melodioase, cu influente din muzica r&b sau reggae. Mesajul care trebuie retinut este acela ca muzca poate insemna dragoste, iar dragostea are mai multe sensuri.Imbinarea dintre culture este un mod interesant de a transmite un mesaj de dragoste. Scopul celor doi membri ALB NEGRU este sa dea un nou sens expresiei “Te iubesc”, expresie transformata in “Je t’aime” cald, pasional si sincer.

Scena festivalului de la Mamaia a fost prima care i-a gazduit pe cei doi baieti de la “AlbNegru”. Data de 2 spetembrie 2004 va ramane intotdeauna pentru aceasta tanara trupa un reper, primul spectacol, primele aplauze si cronici bune in presa.Desi nu au castigat vreun premiu, “caldura” publicului a fost cel mai de seama cadou pentru un debut de neuitat.

Piesa “Noi doi”, participant la acest festival, avea sa deina in scurt timp un hit si formatia AlbNegru capata nenumaratii fani de toate varstele. Casa de productie, “MediaPro Music” a fost cea care a mizat pe acest nou produs, iar pariul s-a dovedit a fi castigator.”En garde” (2004), Ep-ul care a reunite primele piese AlbNegru, a consfintit debutul pe piata muzicala a acestor baieti.Concertele nu s-au lasat asteptate pentru AlbNegru care a facut un adevarat “tur de forta” prin toata tara in numai 1 an si jumatate de existent. ”Fara sens”, piesa care a promovat cel de al doilea material discografic “Passion” – 2005 a consolidat pozitia formatiei AlbNegru pe piata muzicala romaneasca si a atras atentia radiourilor din Turcia, Spania si Franta, unde piesa e difuzata si acum.
Andrei si Kamara, acesti doi fosti fotbalisti de performanta care au ales “calea microfonului” au demonstrate ca au talent si prin urmare prezentul le “surade” din plin iar viitorul se anunta favorabil.

Cel de-al treilea album intitulat “Hello”, contine 10 piese si versiunile in limba engleza ale pieselor “Impreuna” si “N’dianamo”.Primul extras pe single a fost “Hello (Muza mea)”, piesa care este deja cunoscuta publicului de la Festivalul de la Mamaia 2006, unde a castigat Premiul pentru Excelenta Artistica, oferit de Fundatia “Ion Voicu”.”Hello (Muza mea)” beneficiaza si de un videoclip, foarte bine primit de catre public. Elementul de noutate al albumului il reprezinta colaborarile cu artisti cunoscuti din showbiz-ul autohton: Andra, Blondy si Sylvia. In plus, Kamara interpreteaza o piesa in malinke, limba populatiei din Guineea franceza.

Cel de-al treilea album AlbNegru contine ata piese lente, de suflet, cat si melodii cu influente africane, ritmate si doua piese realizate special pentru clubbing, toate acestea in bine cunoscutul stil AlbNegru.

In 2009 piesa “Amintiri” ce face parte de pe albumul “Kalimba” beneficiaza de cel mai bine lucrat videoclip din Romania iar trupa primeste laude din partea criticilor de film din Romania.In 2010 piesele “Charisma” si “Magical” aduc un suflu nou trupei care devine din ce in ce mai fresh si mai solida.

Discografie:
En garde – An lansare 2004
Passion – An lansare 2005
Hello – An lansare 2006
Kalimba – An lansare 2008
 • Robert Turcescu & Casa Presei

  Robert Turcescu & Casa Presei

  De la succesul în televiziune la cel din muzica e doar un pas, iar Robert Turcescu este cea mai bună ...


 • Mandinga

  Mandinga

  Formată din muzicieni români şi cubanezi, Mandinga asigură un un cadru artistic unic, confluenţele culturale fiind traspuse într-un spectacol fără ...


 • Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera feat Alinka

  Nick Kamarera este un DJ cunoscut încă din 1995, când a început să mixeze în cluburile din Timişoara. Cum oraşul ...


  • [contact-form 1 "Contact form 1"]
  Designed by: Adabdesign.com // Webdevelopment: A. Vrauko
  © 2011 Cat Music